Exertis | News

Exertis CapTech allekirjoitti sopimuksen Lenovon kanssa

Tuesday 3rd March 2020

Robin Johansson, Tietotekniikan liiketoimintajohtaja , Exertis CapTech

Exertis CapTech valikoima jatkaa kasvuaan. Maailman suurimman tietokonevalmistajan Lenovon kanssa on allekirjoitettu sopimus, jonka tuotteita on pian saatavilla kaikille asiakkaillemme. Sopimus koskee pääasiassa kuluttaja- ja pelituotteita, kattaen koko Pohjoismaiden markkinat. Exertis Captech kasvaa nyt nopeasti ollen jo yksi Pohjoismaiden suurimmista tukkureista.

Tietotekniikan liiketoimintajohtaja Robin Johansson on osallistunut sopimuksen laatimiseen:

Miksi valitsitte Lenovon?
Nykyään olemme isoja pöytä- ja kannettavissa tietokoneissa B2B-segmentissä. Oma PC-tuotantomme on Ruotsin suurin, mutta kuluttajapuolella meillä on ollut pitkään aukko tietokoneissa. Siksi etsimme kumppania, joka täydentäisi meitä tukkurina ja haluaisi tehdä saman panostuksen kuin me pohjoismaisiin markkinoihin. Meille oli myös tärkeää, että sekä tuotemerkki ja valikoima sopivat tavoitteeseemme; tarjota laadukkaita ja pitkäaikaisia ratkaisuja asiakkaillemme.

Exertiksen tiedetään olevan kehityksen ja valikoiman edelläkävijä PC-pelaamisen suhteen, jota Lenovo tunsi täydentävänsä heidän arvostetun Legion-sarjansa kanssa. Legion heijastaa näkemystämme pelaamisesta ja mitä voimme suositella asiakkaillemme.


Mitä sopimus tarkoittaa asiakkaillenne?
Lenovon kumppanuus kanssamme johtuu siitä että voimme auttaa heitä asiakassegmentissä jota heidän on vaikea tavoittaa, segmentti on painopistealueellamme; laajemmat markkinat pienille ja keskisuurille jälleen myyjille. Näillä asiakkailla ei ole aikaisemmin ollut pääsyä suurimpaan osaan Lenovon tuotevalikoimaa Pohjoismaiden markkinoilla, koska jakelijat ovat keskittyneet suuriin asiakkaisiin. Uusi sopimus muuttaa tätä.

Lenovo merkillä on suuri kysyntä ja olemme innoissamme voimaan tulleesta sopimuksesta, jolloin voimme alkaa täyttää varastoamme uusilla tuotteilla. Asiakkaamme odottavat laajaa valikoimaa ja hyvää saatavuutta, jota voimme tarjota pian, etenkin pöytätietokoneissa, kannettavissa tietokoneissa, chrome bookeissa, näytöissä ja tableteissa. Sopimuksen allekirjoittaminen maailman suurimman tietokonevalmistajien kanssa osoittaa asiakkaillemme, että kehitymme jatkuvasti ja luomme jatkossakin heille mahdollisuuden kasvaa kanssamme.

Lisätietoja:
Exertis Nordics
Robin Johansson
Business director IT | Nordics
+46 708 59 40 38
robin.johansson@exertis.se
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.