CES siirtyy digitaaliseksi vuonna 2021

Thursday 21st January 2021

Uusien teknisten ratkaisujen suuri kysyntä merkitsi sitä, että maailman suurin kulutusteknologian messutapahtuma CES - Consumer Electronics Show -muuttui tänä vuona digitaaliseksi. Neljän päivän ajan maailman johtavat valmistajat esittivät innovatiivisimpia tuotteita, jotka ovat mukautettu tulevaisuuden tarpeisiimme ja toiveisiimme.

Yksi Exeritiksen yhteistyökumppaneista Targus esitteli Targus® UV-C LED-desinfiointivalon, joka on huippuluokan ratkaisu virusten ja bakteerien poistamiseksi näppäimistöiltä ja tietokonehiiriltä. UV-lamppu työpöydälle, joka pystyy tappamaan bakteereja. Tästä tuotteesta he saivat CES2021 Innovation Awards Honoree -statuksen. Targuksen valikoimissa on reppuja joissa käytetään kangasta joka on perusteellisesti käsitelty antimikrobisella suojauksella ja joka estää jatkuvasti mikro-organismien kasvua.

Työ sellaisen ympäristön luomiseksi jossa emme kuljeta bakteereja / tartuntoja jatkuu ja odotammekin luottavaisin mielin mitä mielenkiintoisempia tuotteita CES 2021 tuo saatavillemme.
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
10 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.