Exertis | News

CES siirtyy digitaaliseksi vuonna 2021

Thursday 21st January 2021

Uusien teknisten ratkaisujen suuri kysyntä merkitsi sitä, että maailman suurin kulutusteknologian messutapahtuma CES - Consumer Electronics Show -muuttui tänä vuona digitaaliseksi. Neljän päivän ajan maailman johtavat valmistajat esittivät innovatiivisimpia tuotteita, jotka ovat mukautettu tulevaisuuden tarpeisiimme ja toiveisiimme.

Yksi Exeritiksen yhteistyökumppaneista Targus esitteli Targus® UV-C LED-desinfiointivalon, joka on huippuluokan ratkaisu virusten ja bakteerien poistamiseksi näppäimistöiltä ja tietokonehiiriltä. UV-lamppu työpöydälle, joka pystyy tappamaan bakteereja. Tästä tuotteesta he saivat CES2021 Innovation Awards Honoree -statuksen. Targuksen valikoimissa on reppuja joissa käytetään kangasta joka on perusteellisesti käsitelty antimikrobisella suojauksella ja joka estää jatkuvasti mikro-organismien kasvua.

Työ sellaisen ympäristön luomiseksi jossa emme kuljeta bakteereja / tartuntoja jatkuu ja odotammekin luottavaisin mielin mitä mielenkiintoisempia tuotteita CES 2021 tuo saatavillemme.
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.