Exertis | News

LEHDISTÖTIEDOTE 2020-08-17

Monday 17th August 2020

Exertis Nordicsin uusi toimitusjohtaja on Christer Svärd, ja hän aloittaa tehtävässään 17. elokuuta.

Kun huomasin Exertisillä, mitä mahdollisuuksia tässä tehtävässä on yhdessä todella vahvan omistajan kanssa, en voinut kieltäytyä tarjotusta toimitusjohtajan tehtävästä. Kokonaisvastuun saaminen pohjoismaisesta yrityksestä kiinnostavalla alalla on todella houkuttelevaa, Christer Svärd sanoo.

Christer on viimeksi toiminut toimitusjohtajana Higab AB:ssä, joka rakentaa, hallinnoi ja hoitaa kiinteistöjä Göteborgissa. Christerin johdon aikana tehtiin suurta ja menestyksekästä työtä lisäämällä asiakas- ja työntekijätyytyväisyyttä sekä parantamalla huomattavasti yrityksen taloudellista tulosta. Sitä ennen hän oli toimitusjohtajana Volvo Partsilla, Volvo-konsernin varaosayhtiössä, jolla on jakelua ympäri maailmaa.

Minulla on pitkä kokemus supply chainista ja suuren kasvupotentiaalin yritysten johtamisesta. Toivon voivani edistää tarpeellisia muutoksia ja tärkeitä parannuksia. Toimitusjohtajana olen tuloskeskeinen, energinen, viestinnällinen ja utelias. Toivon näiden ominaisuuksieni myötä sopivani hyvin yhtiöön, Christer sanoo.

Christer tulee toimitusjohtajaksi Daniel Johnssonin tilalle kesän jälkeen. Daniel ilmoitti heinäkuussa luopuvansa toimitusjohtajan tehtävästä 23 vuoden jälkeen. Hän jättää tehtävänsä mielellään Christerille, joka sanoo näkevänsä Exertisin hienona ja hyvin hoidettuna yhtiönä.

- Olen kiitollinen luottamuksesta, jonka olen saanut yrityksen hoitamiseksi ja kehittämiseksi edelleen. Odotan todella paljon työni aloittamista nyt elokuussa. Minulle työntekijät ovat aina etusijalla, ja kun huolehdimme työntekijöistä, he hoitavat hyvin myös asiakkaitamme. Olemalla läsnä johtajana ja työskentelemällä palautteen kanssa koko yrityksessä saavutamme tuloksia ja kehitämme liiketoimintaa, Christer Svärd sanoo.

Lisätiedot:
Christer Svärd, puh. +46 (0)79-304 92 30

Exertis Nordics
Exertis Nordics on yksi Pohjoismaiden suurimmista IT-laitteiden, AV-tuotteiden, Entertainment-tuotteiden (elokuvat, kirjat, pelit & lelut) jakelijoista sekä yksi Pohjoismaiden suurimmista PC-tuottajista. Yrityksellä on varasto ja pääkonttori Göteborgissa sekä paikalliskonttorit Tukholmassa, Helsingborgissa ja Uumajassa Ruotsissa, Sandefjordissa Norjassa, Helsingissä ja Tampereella sekä Kööpenhaminassa Tanskassa. Myynti nousi vuonna 2018 yli 2 miljardiin Ruotsin kruunuun. Yritys tekee tällä hetkellä yhteistyötä yli 250 toimittajan ja yli 4 000 jälleenmyyjän kanssa kaikissa Pohjoismaissa. Vuodesta 2014 yritys on kuulunut Exertis Groupiin, yhteen Euroopan suurimmista jakelijoista, jonka liikevaihto on lähes 50 miljardia SEK.
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.