Exertis | News

Meet our new partner - Poly

Friday 3rd July 2020

Exertis Global Procurement Director Mark Kahr

Basingstoke, Iso-Britannia, 3. heinäkuuta 2020

Exertis laajentaa Polyn jakelua koko Eurooppaan.
Jälleenmyyjille tarjotaan siten täydellinen ratkaisu moderniin toimistoon ja etätyöhön.

Exertis, globaalien tekniikkamerkkien johtava logistiikkakumppani, ilmoitti tänään laajentavansa nykyisen Poly-sopimuksensa kattamaan kaikki eurooppalaiset yksikkönsä. Asiantuntija-alue Exertis Pro AV ja Exertis-tytäryhtiö COMM-TEC tarjoavat nyt koko valikoiman Polyn yhteistyö- ja kokoustilaratkaisuja jälleenmyyjille Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Belgiassa, Alankomaissa, Luxemburg, Ranskassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Italiassa, Espanjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Meillä on ollut hyvä suhde Polyn kanssa Isossa-Britanniassa, Ranskassa ja Benelux-maissa, joten mahdollisuus laajentaa sitä koko Eurooppaan oli nyt täydellinen molemmille yrityksille. Poly tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman tuotteita moderniin työelämään ja antaa jälleenmyyjillemme erinomaisen mahdollisuuden vastata sellaisten työmenetelmien kysyntään, jotka ovat joustavia ja edistävät yhteistyötä ”, Exertis Global Procurement Directors Mark Kahr sanoo.

Kaikenkokoiset yritykset vaativat laadukkaita ääni- ja videoratkaisuja, joita voidaan yksinkertaisesti jakaa ja käsitellä monissa eri tiloissa johdon huoneista huddle-huoneisiin ja kotitoimistoihin. Poly voi tarjota premium-elämyksen joko paikan päällä, pilvessä tai näiden molempien hybridin kautta. Se sopii täydellisesti strategiaamme tarjota jälleenmyyjillemme täydelliset kokoushuoneet ja ratkaisut etätyöhön”, Mark Kahr toteaa.

Uusi yhteistyö on nyt mahdollista, kun Poly on juuri hyväksynyt uuden kumppaniohjelman ja uuden yhtenäisen kumppaniportaalin lanseeraamisen. Kumppaniohjelma, joka on saatavana jälleenmyyjille kaikilla tasoilla, keskittyy pelkän myyntivolyymin lisäksi myös osaamiseen ja kapasiteettiin kumppanitasojen määrittämisen kautta. Portaali sisältää kattavan kuvakirjaston, markkinointikoulutuksen ja myyntityökaluja, jotta myyjät voivat tehokkaasti markkinoida ja myydä Polyn tuotteita asiakkailleen.

Paul Dunne, EMEA-kanavien päällikkö:
Exertis Pro AV on nyt vakiintunut moniin Euroopan maihin ja mahdollisuus hyödyntää heidän kattavuuttaan, kapasiteettiaan ja laajaa jälleenmyyjäverkostoaan, kun aloitamme kunnianhimoisen ohjelman edistääksemme useamman kumppanin sitouttamista tuotteisiimme, on eduksi molemmille kumppaneille. Headset-, ääni- ja videomarkkinat kasvavat, ja valikoimamme on sijoitettu ainutlaatuisesti modernin toimiston ja etätyön helpottamiseksi.”

Omistautuneen tiiminsä ja UC-, AV- ja verkkoasiantuntemuksensa ansiosta Exertis Pro AV voi antaa tukea sekä ennen myyntiä että sen jälkeen sekä tarjota jälleenmyyjille mahdollisuuden esitellä asiakkailleen täysin varustettua Poly-kokoushuonekeskusta.

Tietoa Exertis Groupista
Exertis on johtava vakiintuneiden tekniikkatuotemerkkien kuluttaja- ja yritystuotteiden jakelija ja DCC PLC -emoyhtiön, joka on FTSE 100 -yritys, kokonaan omistama tytäryhtiö. 39 kannattavan vuoden jälkeen Exertis ylittää edelleen markkinat tilikauden 2020 tulojen ollessa 3 913 miljardia Ison-Britannian puntaa. Exertis edustaa 2 400 maailmanlaajuista kasvumerkkiä ja myy yli 50 000:lle jälleenmyyjä- ja vähittäismyyntiasiakkaalle. Se tarjoaa myös alan johtavia ja innovatiivisia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Exertisillä on toimistoja Euroopassa, Lähi-idässä ja Kiinassa sekä maailmanlaajuinen kattavuus supply chain -palveluidensa kautta, ja se työllistää 4 200 ihmistä 21 maassa.

Lisätiedot Polysta Pohjoismaissa:
Fredrik Tidemar
Business director AV | Nordics
+46 700 52 22 21
fredrik.tidemar@exertis.se

AC Median yhteyshenkilö:
Nigel Judd
+351 963 961 388
njudd@alentejo-estudos.com
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.